Afbeeldingsresultaat voor afbeelding mensen van de weg

Sinds januari zijn we met een klein groepje mensen onderweg met ‘Mensen van de Weg’. Elke avond staat een levensvraag centraal. ‘Waarom leef ik?’, ‘Hoe ga ik om met verlies?’, ‘Mag ik er zijn?’. Die levensvraag wordt gekoppeld aan een verhaal van of over Jezus, zodat het verhaal van onze levensweg raakt aan de levensweg van Jezus.

Het is bijzonder om op deze manier met elkaar onderweg te zijn. Om onze levens met elkaar te delen en te onderzoeken hoe de levensweg van Jezus ons daarbij inspireert. Iedereen beleeft dat anders. Daarin leren we van elkaar. En de openheid waarin dat gebeurt, raakt ons keer op keer.

Het materiaal van ‘Mensen van de weg’ is ontwikkeld door het team van ‘Lazarus’, met als doel om met elkaar Jezus levensweg te onderzoeken om daarvan te leren. Het is geen Bijbelstudie en het gaat ook niet om het discussiëren over ideeën. Niemand weet het beter of slechter. Niets moet, we zijn als groep samen op zoek in een open en ontvankelijke sfeer. Iedereen kan ergens in groeien: je leert over jezelf, over anderen, over Jezus.

Na de zomervakantie willen we graag met een nieuwe groep starten. Een aantal mensen heeft al eerder kenbaar gemaakt interesse te hebben. Die zullen we benaderen. Invulling van de avonden, data etc. zullen door de groep in onderling overleg worden bepaald. Misschien kunnen we wel eerst met elkaar eten.

Ben je benieuwd of Jezus’ levensweg jou ook kan inspireren? Neem dan contact op met ons. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vormen we eventueel meer groepjes. Houdt in ieder geval de website of Facebook pagina in de gaten.