Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Gracelandfestival.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en zittende mensen

Kliederkerk viering met playmobiel.

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, boom, huis, buiten en natuur

kinderprogramma.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en buiten

Campingleven op de festivalcamping.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en mensen op toneel

Dienst verzorgd door Zinterest.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen op toneel, zittende mensen en binnen

Optreden van World Fusion Band. Een van de muziekoptredens.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, menigte, lucht en buiten

Afsluiting: met zijn allen lunchen.

Van donderdag 16 t/m zondag 19 augustus vindt voor de 4e keer het Graceland Festival plaats in het glooiende en bosrijke decor van de Paasheuvel te Vierhouten. Het festival heeft voor 2018 als thema’s inclusiviteit en acceptatie, met als motto ‘We have reason to believe, we all will be received in Graceland’ (vrij naar Paul Simon).

Vorig jaar zijn we met een aantal mensen van Zinterest naar het festival geweest en het was tof. Vandaar dat we erg enthousiast zijn en we ook dit jaar weer met een groep Graceland bezoeken.

Wat betekent het, om ontvangen te worden ongeacht je overtuiging, leeftijd, huidskleur, beperking, geaardheid, of manier van (on)geloven? Hoe werkt dat in ons leven, in de wereld? Welke gevoelens, verhalen en ervaringen kunnen we hierover met elkaar delen?

Het thema wordt uitgewerkt in diverse vormen en expressies. Intieme muziek, prikkelende praters, kleine kunst, meditatie… Samen zoeken naar zin, ruimte gevend aan kwetsbaarheid, als een uitnodigend experiment, vrij van dogma’s. En ook niet onbelangrijk, kleine bezoekers hebben hun eigen activiteiten, zodat ouders tijd hebben voor zichzelf.

Overnachten doen we op het kampeerterrein. Wie wel eens op een festival is geweest weet wat dat betekent. Laat je echter niet weerhouden om mee te gaan als je een probleem hebt met de benodigde kampeerspulletjes. Dan proberen we gewoon via Zinterest te helpen met het organiseren van de kampeerdingen.

Is 4 dagen wat te lang? Je kan ook een dagje komen om de sfeer te proeven en je onder te dompelen in het festival.

Ben je net zo enthousiast als wij? Laat dan via Facebook of website je interesse weten en geef je direct op. De kaartjes willen we gezamenlijk via Zinterest bestellen, zodat we bij voldoende deelname korting kunnen krijgen op de entreeprijs. En volg ook het nieuws. Via Facebook en website houden we je op de hoogte van de voortgang! Heb je nog vragen, neem dan contact op met ons.

En voor we het vergeten, het is natuurlijk ook gewoon héél gezellig!