Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Op 15 december om 17.00 uur en om 20.00 uur vindt The Sound of Christmas voor het eerst in Theater De Stoep plaats.
The Sound of Christmas is een jaarlijks terugkerend programma waarin Gospelkoor Crossroads bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengt, maar waar ook het publiek mee kan zingen. Dit alles wordt omgeven door een verhaal ‘met een knipoog’ en met een bijzondere boodschap.

De Reünie – Speciale Kersteditie

We zijn te gast bij tv-programma De Reünie. We ontmoeten de hoofdrolspelers rond Jezus’ geboorte, 10 jaar later. Wat is er geworden van de herders die terug naar hun velden gingen? Hoe kijkt Maria terug op die tijd en wat heeft het de herbergier opgeleverd? We verwelkomen ook drie bijzondere gasten uit het Verre Oosten. Presentatie is in handen van de presentator van ‘Welcome to my crib – special Christmas edition’ (The Sound of Christmas 2017). Zij ontdekte dat koning Jezus niet in een paleis vol blingbling werd geboren, maar in een vieze stal. Dat veranderde haar leven en dit jaar presenteert zij De Reünie – Speciale Kersteditie.

Crossroads, de band en de solisten zorgen voor sfeervolle liederen, de bijzondere gasten en hun verhalen laten die liederen nog mooier klinken.

Het kerstverhaal roept van alles op, het kerstfeest ook: voor de een is het geweldig, voor de ander wijst het op moeilijkheden die er zijn. Daarom collecteren we bij de uitgang voor de lokale goede doelenactie Omarm die zich in de decembermaand inzet voor de gezinnen van de Voedselbank Spijkenisse e.o.. Dit is de opvolger van de Glazen Stal en dit jaar gericht op lokale armoede. Ook The Sound of Christmas ‘omarmt’ dit mooie initiatief vanuit de kerken, Linq Media en de BIZ Centrum van harte! In de komende weken zult u op diverse plaatsen en media meer horen over dit grootse initiatief.

The Sound of Christmas, m.m.v. gospelkoor Crossroads, ds Marloes Meijer en vele anderen.
15 december, 17.00 – 18.30 en 20.00 – 21.30 uur, Theater de Stoep, Thearterplein 1 in Spijkenisse.
Kaarten à € 5,00 via De Stoep, www.theaterdestoep.nl, 0181 – 652200 of aan de kassa van het theater.